2019-02-27

Vårprogrammet 1&2

Som ni alla vet är vårprogrammet i full gång med sitt huvudtema "Dekorerat Servisglas"

I morgon, den 28 februari, slutar februariutställningen i Lesseebo och igår höll Björn Arfvidsson från Kulturarvscentrum ett fantastiskt intressant föredrag om olika dekorationstekniker. Han gav goda tips om hur man faktiskt ser skillnad på till exempel etsade eller blästrade lampglas. För det är verkligen inte enkelt ens för ett tränat öga. Och det är bara ETT exempel på vad han pratade om.
Jättetack, Björn, för en mycket givande kväll.


Ni som inte var där missade det helt för vi får inte lägga ut varken ljudinspelningen eller bilderna men ni som är medlemmar i föreningen kan få ta del av det i efterhand. Vi kommer att ordna en redigerad version som inte får kopieras men som ni kan få titta på lokalt.

Nästa stora begivenhet blir att Erika Lagerbielke kommer till Hovmantorps Folkets Hus den 20 mars. Det är vårprogrammets tredje punkt. Och sedan kommer nummer 4 i april. Förhoppningsvis - men det har vi ännu inte gjort upp - kan vi göra som med Björn att vi ordnar inspelningar som föreningens medlemmar kan få titta på lokalt i efterhand. Men ni som inte är medlemmar i Glas-i-Hovmantorp får vackert pallra er dit för att få ta del av programmet.

För att bli medlem sätter man in 200:- på bankgiro 5292-0683 och ser till att man anger namn, adress, mejladress och alla andra kontaktuppgifter ordentligt.

Inga kommentarer: