2019-02-01

Tolv arbetstimmar ...

... tog det. Lasse, Kerstin och undertecknad har hållit på i ett mellan klockan tio och klockan två med bara en enstaka kaffepaus.


Som ni ju har hört till leda är årets tema dekorerat (servis-)glas. Och nu tycker vi allt att vi både har fått till ett snyggt dukat bord (dukat med Elon-glas), en ganska maffig hylla bed belysta exempel på massor med olika dekorationstekniker och ett lagom fyllt glasskåp med litet karaffer, en skål och litet sådant. Det visade sig att katten "Svart" hade satt små gullig tassavtryck på den plastlåda som skyddar dukningen. Så den behövde litet slutlig puts innan det var klart.


Givetvis har vi med vår time-line (ni vet, fisknätet som vi har använt vid de tidigare februari-utställningarna.
Men när vi hade packat ihop allting och klev ur inneskorna och ner i stövlarna för att åka hem i snövädret så kände vi oss allt ganska nöjda med insatsen. Ni får komma och titta. Bibliotekets öppettider hittar ni på nätet och vi förlägger föreningens veckomöten (tisdagar 14-15/16) till Lessebo bibliotek nu under februari. Dessutom kommer Kerstin och jag att vara på plats på lördagarna mellan 10 och 13.

Och så glöm inte att Maria Feuk kommer till biblioteket och visar glasgravering lördag den 16 klockan 10-13 och att Björn Arfvidsson föreläser om olika dekorationstekniker klockan 18 tisdagen den 26. Lessebo bibliotek, alltså.

Vi ses!

Inga kommentarer: