2017-06-27

Nu med konstutställning!


Men först en sammanfattning av första veckan med öppet alla dagar (fast det var inte sant, eftersom vi hade stängt midsommarhelgen):

Drygt 90 besökare, de flesta generösa.

Vår nya reklamfolder har kommit, och distribuerats till några ställen, huvudsakligen i Växjö, Lessebo, Kosta, Tingsryd. Vi har skickat en bunt till The Glass Factory, men skulle behöva ha ut den till flera ställen.
Om just DU skulle ha lust att hjälpa till får du gärna komma upp till BGM någon dag och ta med dig en bunt! (erbjudandet gäller alla, medlemmar som sympatisörer, turister eller andra förbipasserande)

Vi hann med att utforska guillocherna också
– på Kutzschern finns en rosettapparat monterad; en alagreckapparat och en universaldubbelspetsapparat låg i tillbehörslådan, tillsammans med ett antal kugghjul.
En nackdel med Kutzschertillbehören är att de flesta är stål, och alltså mer eller mindre rostiga. Fördelen är förståss att de är mera slittåliga.

Benguillochen nr 18 har däremot huvudsakligen mässingskugghjul, vilket alltså innebär att några skulle kunna putsas upp till guldglans, men de är å andra sidan ganska slitna. Såhär långt har vi diskat hittills:


Några saker ligger fortfarande i lacknaftatrasor i plastpåsar i en hink på verandan hemma (så mycket lättare/mer ergonomiskt att diska i rinnande varmvatten på normal köksbänkshöjd).

Men så, igår måndag, kom sommarens utställare från Konst- och hantverksgruppen i Lessebo:


Utställningen pågår tills vidare.

Inga kommentarer: