2017-03-19

Efter årsmötet

Igår hade vi årsmöte, i sista sekunden, som det visade sig.
- vi hade ju planerat att söka mera projektpengar från Riksantikvarieämbetet – som satte den 20:e som sista ansökningsdag.
Men vi, vi hade ju datumsatt vårt årsmöte betydligt tidigare, så vi fick fixa alltihopa på en gång: årsmöte, protokoll, konstituerandesammanträde, protokoll... ja, och så kaffe, förståss.

Den in-mejlade RAÄ-ansökan kom i alla fall i tid, pappersupplagan är i Postnords händer. (Håll gärna en tumme för att leveransen sker som den borde!)

Årsmötet (nå, konstituerandemötet) innebar att föreningen för första gången på länge nu inte har bara en ordförande (Nicke), utan även en vice ordförande (Hasse)! Som ny suppleant fick vi in Lasse (Gunnar avgick).

Föreningen har fått ny adress: Postnord har i sin vishet stängt boxarna, så nu har vi gatuadress igen, och dessutom nytt postnummer. Adressen är

Föreningen Glas i Hovmantorp
Parkgatan 1
365 42 Hovmantorp

Vi fick presenter också: Gunnar hade i gömmorna hittat både en Elon champagneflöjt (pantograferat) och ett dricksglas Lina (guillocherat). Det tackar vi för!
Nu ser vårt Elon-innehav ut såhär (flöjten till vänster)


Under dagen har den också kommit upp på hemsidan (scrolla ner och klicka vidare).

Lagom tills vi Bergdalingar kom till H-torp började det snöa... men när vi småningom kom hem hade krokusarna minsann vaknat:


Vi tar det som ett tecken på att en kan vistas i Sliperiet (äsch, museet menar jag ju) på torsdagseftermiddagarna i fortsättningen. (Men långkalsonger kanske inte sitter fel, i alla fall)

Inga kommentarer: