2018-05-15

En solig vecka

har vi haft – liksom vi haft ett studiebesök från Minnesota, en "spontanbuss" samt några besökare även idag (då vi ju egentligen inte hade öppet).

Idag kommer nästan alla bilder att visa "action": nämligen kom Jonas W (som också är ny medlem, välkommen, både du och din kompis Daniel!) för att löda ihop en vertikalpantografgrej. (Vilken grej? Jo: den som håller den ena släden för skalningsgejdern).
Värme, rök, silverlod, mera värme...:


(ett par timmar senare skruvade Gunnar och jag ihop den på sin plats, men det tänkte jag inte på att fota – en kan ju inte komma ihåg allt?)

Den spruckna degeln som stått i slänten vid gamla oljetanken har på ett magiskt sätt förflyttat sig och står nu utanför dörren:


Visserligen är den formellt inte vår än, men ju närmare den kommer, desto troligare är det väl...?

Kom gärna förbi lördag-söndag mellan 10 och 16: alla som inte sett de nya utställningsfönstren kan kolla på dem, alla som inte sett de nya glasföremålen kan kolla på dem – alla andra kan ju bara komma förbi och umgås, dela med sig av idéer, berätta allt om (vad-det-nu-är som just du är specialist på) så att vi andra också får lära oss...

Annars blir det nytt arbetsmöte på tisdag, vanlig tid kl 14-16.

Inga kommentarer: