2018-02-14

Förslag till logga (och lite annat)


Eftersom jag tyckte att det behövdes nå’n form av symbol (logga, alltså) för museet, och att denna symbol borde vara tydligt besläktad med föreningens redan existerande, så har jag gjort ett förslag.
Här ser vi original-loggan sida vid sida med mitt förslag:

Ramarna är alltså lika stora, men det ser konstigt ut att bredda B på samma sätt som H är breddat.

Synpunkter emotses, senast medio mars!

Dessutom har museet klivit in i facebook-åldern, i form av en "grupp för Bergdala Glastekniska Museum".
Eftersom jag själv inte använder facebook, får ni skicka alla frågor och synpunkter till Björn Z. (Såvitt jag förstår kan det göras på sidan för sagda grupp…)
För att läsa/delta i gruppen krävs inte medlemskap i föreningen – precis som det inte gör det för att läsa/delta i denhär bloggen, eller, för den delen, för att läsa föreningens sida.

Föreningen kommer att ha årsmöte lördagen den 24/3 kl 14 på Hovmantorps Folkets hus. Alla är välkomna att delta i mötesdiskussionerna, men endast betalande medlemmar har rösträtt.
Medlemmar kommer att bjudas på något slags fika/macka – icke-medlemmar får betala sin macka själva. MEN: för att det ska finnas tillräckligt många mackor måste alla som vill ha anmäla sitt deltagande.
Senast en vecka innan årsmötet kommer handlingarna att finnas här.

En liten påminnelse: vår utställning "Mekaniska mönster och kugghjulskrumelurer" finns på Lessebo bibliotek februari ut. Öppet när bibblan är öppen.

Inga kommentarer: