2016-07-09

Radioreklam!

Igår, fredagen den 8 juli, var vi med i P4 Sommar från Radio Jönköping!
Ni hittar inslaget här: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/744230?programid=2267.

Hela programmet är fyra timmar men om ni inte har lust att lyssna på alltihopa så är det dels ett inslag efter 1 timma och 36 minuter ungefär, cirka sju minuter, och sedan ett till som är sex minuter och startar efter ungefär 2 timmar och 8 minuter.

Jag vet inte om ni har tänkt på det - men det där med "bredband" och sån't är ju någonting som i Bergdala kan ses som ren mytologi. Den stackars radioreportern, Jonatan  Bergman, fick uppleva detta i all dess styrka! Han hade med sig en sändarutrustning som går på fem olika mobilnät och som inte måst ha kontakt med mer än ett och som automatiskt väljer bästa nätet i varje ögonblick och... Tja, Han kallade faktiskt lådan för deras "flaggskepp". Så de har väl inget bättre!

Men vi hade hittat ett ställe utanför hyttan där det fanns täckning. Så vi började där. Men så fort vi flyttade på oss så... Så när det var dags för andra inslaget så meddelade han programledaren att ifall vi försvann ur sändning så skulle hon hojta "RABARBERPAJ"! så skulle han veta vad som hände... Och det var inte alls på skoj utan faktiskt fullt allvar.

Så det som sägs om var vi befinner oss är inte helt sant - utan det finns inslag av radioteater i det här!

Men de ledde till en plötslig topp av besökare på museets hemsida i alla fall.


Inga kommentarer: