2022-03-07

Litet osorterade bilder...

 Dagens huvudsakliga insats har varit att ta upp dubblettglas, sätta upp en hylla till på gaveln samt stoppa dubblettglasen i lådor och ställa dem på plats. Och så satte jag upp en del av de glas vi haft stående på olika ställen. Sortering, kort sagt.

Dessutom har jag sorterat litet i "verkstadsavdelningen", återställt "skattkammarens" glas och petat in plywoodskivor under slipstolen. Det var ju en del "skattkammarglas" med på februariutställningen, Gu'bevars...


Inte några jätteinsatser direkt, men i alla fall... Även sådana här smågrejer tar sin tid. Men vi har en alldeles förfärlig massa glas här hemma, glas om skall upp på hyllorna förpackat på lämpligt vis. Gavelhyllan är tänkt att fungera som vårt närmagasin. Sådana glas om vi har här hemma och som vi har märkt upp och registrerat i inventariet har jag bara tagit preliminära bilder på. Så om ni tittar i inventariet så kommer ni att se att det finns en massa dåliga bilder med reflexer och dålig kontrast. De bilderna heter Prel_ij_klm där ij_klm är inventarienumret. Alla de bilderna måste tas om "på riktigt" men nu finns glasen åtminstone registrerade... Sedan kommer bilderna successivt att få det korrekta namnet BGM_ij_klm. Men det får ni allt vänta på.

Inga kommentarer: