2019-10-20

Glasriket Glöder!!

Titta bara här:
Visst ser det glödigt ut? Fast om man tittar riktigt nära (observera att nästa bild är tagen på en annan plats) så är det i alla fall litet glödigt.
Men egentligen blir det bäst om man går in i hyttan. Där glöder det inte bara - där brinner det!!
Inne hos oss försökte vi bidra med en liten glöduppsättning också...
Nåja. På det hela taget en ganska bra helg, 12 besökare igår, 18 idag. Dessutom har det hänt litet grejer med inredningen. Som ni kanske minns har vi nya skyltar på gång för att leda besökarna genom museet. Nå: Under helgen har det gjorts en del framsteg på den fronten.

Titta här. Vad det handlar om är först att få de plastade texterna fast på de förborrade aluminiumplåtarna. Där är det tejp som gäller, men det skall ju vara någotsånärsålunda rakt och snyggt. Sedan gäller det att få aluminiumplåtarna fast på träskivorna. Och så gäller det att få upp alltihopa på väggen. 
Utöver den tidigare presenterade prototypskylten vid "timeline'n" är det än så länge bara en uppe. Ni noterar att axels sticker upp - den skall kapas.

Tanken nu är att vi skall vara ett par stycken som pratar ihop oss om de exakta placeringarna. En del av de här skyltarna är litet trixiga, nämligen... Stay tuned - som vi brukar säga - så kommer ni att få veta mera!!

Inga kommentarer: