2018-07-17

Snart är det dags...

Vet ni vad som händer den 23-27 Juli? Jo då är det 120 år sedan den nionde stora gymnastikfesivalen "Deutsches Turnfest" gick av stapeln i Hamburg. Om ni söker här på bloggen, på "IX Detusches Turnfest" så kommer ni att hitta diverse tidigare inlägg om detta. Och nu har vi bestämt att vi skall fira detta 120-års jubileum!!! Den 11/9 i höstas frågade Kerstin efter knasiga idéer för att fira men ingen är lika knasig som Kerstin och Jag tillsammans. Alltså är det vår idé som nu är på väg att genomföras:

Alla Tyska besökare som kommer under de aktuella dagarna skall föräras en liten present!! Eller åtminstone alla Tyska barn - vi lär väl märka om det är alldeles för stor rusning.

Och vad skall de då få om inte ett Livs-Levande Bergatroll. Sorry: Bergdalatroll skall det förstås vara.

Alltså har vi nu hundra stycken troll och de skall ju ha etiketter från Museet på sig. Så jag har tillbragt en del tid med med att tvätta dem i bensin och sätta etiketter. Drygt 60 är klara. Femtio blev klara igår. Men idag har vi faktiskt haft 60 besökare så idag hann jag inte med mer än ett drygt tiotal...Men såhär såg det ut igår...

Åsså, alla glada människor: Glöm nu inte att skriva positiva omdömen om oss på TripAdvisor. Vi finns ju med där sedan ungefär klockan 17 måndagen den 16/7 2018, dvs sedan drygt ett dygn!

Om ni inte vet riktigt vad ni skall skriva så får ni väl komma och titta på oss så kommer ni nog på någonting bra...

Inga kommentarer: