2021-10-09

Summering av sommarsäsongen ’21

Här-och-där kallas sommaren 2021 för ”andra pandemisommaren".

För vår del blev den inte så dålig, faktiskt blev årets besökssumma den tredje bästa se’n vi startade (årets var vår sjätte säsong).
Däremot hade vi rekord i donationer (vi har ju ingen entreavgift): i år blev det i genomsnitt 14:71 per räknad besökare – antalet besökare blev 2434 st.

Nu har vi nog bara en ordinarie öppetdag kvar i år, nämligen den 30:e oktober. Då, i samband med jippot ”Glasriket glöder”, håller vi öppet i museet kl 12-16.
MEN: som alltid försöker vi hålla öppet ”på begäran”: mejla kontakt@bergdala-glastekniska-museum.se, helst ett par dagar i förväg. Har vi bara möjlighet öppnar vi för alla som vill!

Inför vintern: vårt nyinstiftade pris ska ju återkomma varje år.
DU kan också nominera: känner du någon som du tycker uppfyller kriterierna, skicka namn och din motivering till kontaktmejlen före 30:e april 2022!

För att det ska bli lite roligare: här kommer ett pantografmönster.
Har du ett glas med detta mönster tar vi gärna emot det som gåva! Vill du inte ge bort det får du gärnata en bild åt oss... skicka den till kontakt@bergdala-glastekniska-museum.se - eller åtminstone: vad heter servisen? Vi har döpt mönstret till 46A.

Inga kommentarer: